Redins Antikvariat Allmän svensk och nordisk historia. Back to home page

Aagaard, E. & S. Franske regionalvine.. Spektrum 1967. 68 sidor. Häftad i kassett. (#96125)100:-
Adams, Evelyn The Table.. The Intelligent Woman's Guide to Good Cooking. New York 1970. 280 pages. Original cloth. Dust jacket. (#70291)150:-
Alice B. Toklas. Kokbok.. Trevi 1983. 324 sidor. Förlagsband. Fint ex. (#185660)150:-
Arbin, Paul & Schenström, Anna Hakons kokbok.. Illustrerad. Göteborg 1938. 104 sidor. Original klotryggsband. (#107688)130:-
Bergius, Bengt Tal om läckerheter.. Både i sig själva sådana och för sådana ansedda genom Folkslags bruk och inbillning. Med kommentarer av Samuel Ödmann. Sthlm 1960. 180 sidor. Häftad. (#176542)150:-
Berglund, Hillie Matdags.. Gamla och nya recept. Illustrerad. Karlstad 1975. 158 sidor. Original pappband. (#119604)150:-
Bergquist, Lars Tårtmönsterboken.. 124 st. moderna tårtillustrationer med specialrecept. Sthlm 1947. 186 sidor + annonser. Inbunden. (#45841)635:-
Bickel, Walter Fest för finsmakare.. Historia och kuriosa kring 350 recept. Illustrerad. Stockholm 1968. 238 sidor. Förlagsband. (#162288)150:-
Björkegård, Anders Mat- och vin-guide.. Fritidsförlaget 1974. 126 sidor. Litet format. Original klotband. Skyddsomslag. Tillskrift. (#119562)110:-
Blair, Louise & McGough, Norma Sunt & snabbt för diabetiker.. Illustr. Sthlm 2002. 144 sidor. Häftad. (#87504)170:-
Brillat-Savarin Physiologie du Goût 1-2.. Notice par Armand Rio. Lamerre, Paris no date. 256 + 254 pages. Small books. Soft covers. Fine set. 2 vols. (#157047)160:-
Brillat-Savarin Smakens fysiologi.. I urval och med förord av H. Carlheim-Gyllensköld. Illustrerad. Sthlm 1958. 184 sidor. Med bevarade omslag i original klotryggsband. Skyddsomslag. (#162010)150:-
Brillat-Savarin Smakens fysiologi.. I urval och med förord av H. Carlheim-Gyllensköld. Illustrerad. Sthlm 1963. 173 sidor. Pocket. (#177310)100:-
Brillat-Savarin Smakens fysiologi.. Till svenska av Algot Ruhe. Illustrerad. Sthlm 1924. 460 sidor.Samtida halvfranskt band. (#134342)200:-
[Brorson, Cardine] Il cuoco Berghese.. 80 koge-opskrifter paa italienske retter. Samlade af C.B. Kbhvn 1910. (10),48,(4) sidor. Nött rygg. Saknar omslag. Titelbladet loss. (#179130)100:-
Budgen, June Smått och gott om entrérätter.. Illustrerad. Bokorama 1988. 128 sidor. Stort format. Original pappband. (#119549)140:-
Carrier, Robert Festmat.. Illustrerad. Bernces förlag utan år. 256 sidor. Original klotband. Skyddsomslag. (#119576)165:-
Charlton, Jane & Newdick, Jane A Taste of Honey.. Honey for Health, Beauty & Cookery: Recipes & Traditions. Illustr. London 1995. 127 pages. 4:o. Hardcover in dustjacket. (#164389)145:-
Clusells, Sylvain På grill och på spett.. Illustrerad. Stockholm 1968. 143 sidor. Förlagsband. (#162285)125:-
Durand, C. Le Cuisinier Durand. Cuisine du Midi et du Nord.. Treizième édition Paris, Garnier s.d. (c. 1900). xvi,509,(3) pages. Uncut in original, printed wrappers. Very fine, almost as new. (#189254)300:-
Ekegårdh, Edith & Billvall, Gun Den godaste maten.. Utvalda recept ur ICA-kuriren. Illustrerad. Västerås 1949. 271 sidor. Original klotryggsband. (#134311)130:-
Ekegårdh, Edith & Billvall-Lindeen, Gun Smörgåsen.. Kalla och varma smörgåsar och goda drycker. Illustrerad. Västerås 1953. 96 sidor. Original klotryggsband. (#134313)100:-
Eliason, Margit & Lindeberg, Gunilla Mat för liv och lust.. Illustrerad. Bonniers 1995. 255 sidor. Original pappband. (#119551)175:-
En Gammal Svensk Kokbok från år 1650.. Ånyo utgiven av Per Erik Wahlund. Fabel 1962. 93 sidor. Litet format. Original pappband. (#86831)100:-
Escoffier, A. Stora kokbok I-II.. Bearbetad för svenska förhållanden. Sthlm 1928. 360 + 374 sidor. Original linneband. Fina ex. 2 volymer. (#60470)375:-
Europas mästerkockar bjuder till bords. Kalla förrätter.. Rikt illustrerad. Könemann 1999. 327 sidor. Stort format. Förlagsband med skyddsomslag. Nyskick. (#191152)200:-
Fridén-Abelson, Ingrid Grillboken.. Illustrerad. Tredje upplagan. Sthlm 1960. 96 sidor. Original klotryggsband. (#96123)100:-
Garland, Sarah Stora boken om örter & kryddor.. Om att odla och använda kryddor - för smaken, för doften, för skönheten, för hälsan. Illustrerad. Stockholm 1993. 287 sidor. Stort format. Förlaget pappband. Fint ex. (#188162)150:-
Gastronomisk kalender 1965.. Årgång 5. Utgiven av Gastronomiska akademien. Illustr. Sthlm 1964. 158 sidor. Original klotryggsband. (#158866)130:-
Gastronomisk kalender 1965.. Årgång 5. Utgiven av Gastronomiska akademien. Illustr. Sthlm 1964. 158 sidor. Original klotryggsband. Skyddsomslag. (#107905)150:-
Gastronomisk kalender 1966.. Årgång 6. Utgiven av Gastronomiska akademien. Illustr. Sthlm 1965. 158 sidor. Original klotryggsband. Skyddsomslag. (#107906)150:-
Gastronomisk kalender 1967.. Årgång 7. Utgiven av Gastronomiska akademien. Illustr. Sthlm 1966. 145 sidor. Original klotryggsband. Skyddsomslag. (#92929)150:-
Gastronomisk kalender 1968.. Årgång 8. Utgiven av Gastronomiska akademien. Illustr. Sthlm 1967. 152 sidor. Original klotryggsband. Skyddsomslag. (#107907)150:-
Gastronomisk kalender 1972.. Årgång 12. Utgiven av Gastronomiska akademien. Illustr. Sthlm 1971. 160 sidor. Original klotryggsband. Skyddsomslag. (#107908)150:-
Gillberg, Marianne Sparmat.. Våra vilda växter i matlagningen. Illustrerad. 153 sidor. Häftad. (#153531)100:-
Gott med svamp.. Red. Carin Lindh. Illustr. Stockholm 1986. 96 sidor. Förlagsband. (#163520)100:-
Guérard, Michel Det smala franska köket.. De bästa originalrecepten. Illustrerad. Forum, Sthlm 1980. 254 sidor. Original pappband. (#119583)175:-
Guy, Christian An Illustrated History of French Cuisine.. From Charlemagne to Charles de Gaulle. Translated by Elisabeth Abbott. New York 1962.243 pages. Original cloth. Dust jacket. (#190012)160:-
Gyllensköld, H. Konsten att laga mat.. Tredje upplagan. Sthlm 1966. 223 sidor. Original klotband. Skyddsomslag. (#191320)160:-
Hagdahl, Charles Emil Kok-konsten som vetenskap och konst.. Facsimilupplaga utgiven av Gastronomiska akademien 1963. 1006 sidor. Original linneband. Skyddsomslaget blekt och lite fläckigt. (#66332)375:-
Hagdahl, Charles Emil Kokkonsten som vetenskap och konst.. I urval och med inledning av Knut Hagberg. Sthlm 1958. 180 sidor. Häftad. Fläck på främre omslaget, (#165465)120:-
Hagdahl, Charles Emil & Palmær, Margit Hagdahl och hans kokbok.. Charles Emil Hagdahls "Kok-konsten som vetenskap och konst" utgiven i urval med kulturhistorisk inledning. Sthlm 1971. 240 sidor. Pocket. (#119729)100:-
Haglund, Elsa Vad markerna ger.. Illustrerad. Stockholm 1996. 168 sidor. Förlagsband. (#151064)110:-
Hallgren, G. Pellerins kokbok.. Göteborg 1924. 124 sidor + planscher och annonser. Häftad. (#121061)150:-
Hansell, Örjan Armfelt Mormors sylt och farmors saft.. Bär- och fruktrecept ur gamla kokböcker. Sthlm 1970. 455 sidor. Original pappband. Söndrig och lagad rygg. (#153969)100:-
Harland, Marion Common Sense in the Houshold.. A Manual of Practical Housewifery. New York 1876. (9), 14-556, (2) pages. Old (original) cloth. The book has been wrapped in newspaper, and some of it still sticks to the binding. Interior good. (#85801)500:-
Hastings, Macdonald & Walsh, Carole Wheeler's Fish Cookery Book.. London 1984. 127 pages. Original cloth. Dust jacket. (#87088)150:-
Haveman, Lotte & Wickman, Margareta Boken om sill.. Bra Böckers matbibliotek 1974. 48 sidor. Original pappband. (#120836)100:-
Hemmets kokbok.. Utgiven av Fackskolan för huslig ekonomi i Uppsala. 27:e upplagan. Sthlm 1923. X, 436 sidor + 16 planscher. Tillsammans med: Finare matlagning. Tillägg till Hemmets kokbok. Sthlm 1904. (6),106 sidor. Dekorerade original klotband. Så när som på att Hemmets kokbok saknar ett försättsblad, är båda delarna i mycket fint skick. (#185098)300:-
Hemmets kokbok.. Utgiven av Fackskolan för huslig ekonomi i Uppsala. 36:e upplagan. Sthlm 1939. XII, 563 sidor + 22 planscher. Dekorerat original klotband. Bra ex. (#119597)200:-
Henriksson, Kerstin Saftning, syltning, konservering, inläggning och djupfrysning.. Illustrerad. Sthlm 1984. 124 sidor. Förlagsband. (#175520)100:-
Holmqvist, Johanna Kokfrun.. Husmanskost och kalasmat. Sjätte upplagan. Sthlm 1937. 444 sidor. Original linneband. (#135143)150:-
Huldt, Märit "Hiram" Hirams kokbok.. Illustrerad. Västerås 1960. 228 sidor. Original pappband, plastat. (#190042)150:-
Håkansson, Håkan Kunglig spis.. Mästerkocken Håkan Håkansson lagar och berättar. Illustrerad. Sthlm 1982. 128 sidor. Original pappband. (#119602)170:-
Högstedt Fru Högstedts kokbok.. Andra, omarbetade upplagan, Sthlm 1930. 525 sidor. Original klotband. (#173051)250:-
Högstedt Fru Högstedts kokbok.. Stockholm 1920. 629 sidor. Original klotband. Liten skada i ryggens överkant. (#169130)300:-
Johansson, Bengt W. Hjärtdoktorns gastronomiska strövtåg.. Hur man njuter av livet på ett hjärtvänligt sätt. Illustrerad. Bergh & Bergh 1989. 124 sidor. Original pappband. (#99972)150:-
Johansson, Nils Bröd.. Att kunna och sälja. Sthlm 1969. 61 sidor. Original pappband. (#93339)100:-
Johnson, Frank E. The World of Wine.. Illustr. Greenwich, CT 1997. 192 pages. 4:o. Hardcover in dustjacket. (#112635)125:-
Joyes, Claire Till bords hos Monet.. Förord Joël Robuchon. Fotografier Jean-Bernard Naudin. Sthlm 1990. 192 sidor. Stort format. Original pappband. (#169202)200:-
Jäfvert, Kjell (text) Trägårdhs enkla.. Maten: Thomas Trägårdh. Bilderna: Lennart Durehed. Atlantis 1989. 144 sidor. Stort format. Förlagsband. Mycket fint skick. (#103230)175:-
Kakbok.. Fruktkakor, tårtor och små kakor efter nya och gamla recept. Red. Annette Wolter. Illustrerad. Sthlm 1988. 138 sidor. Original pappband. Stort format. (#119613)140:-
Karlsson, Lilian Krydda efter smak.. Illustrerad. Stockholm 1979. 80 sidor. Häftad. (#158120)80:-
Kirkland, John The Modern Baker, Confectioner and Caterer I-IV.. With contributions from specialists & trade experts. New and revised edition. London 1931. xvi,246 + xvi,278 + xiv,269 + x,250 pages + numerous plates. Original cloth. Very fine. No jacket. 4 volumes. (#189408)700:-
{Kokbok]. från Stockholms stads skolor för yrkesundervisning, avdelning: Husligt arbete. Utan ort och år. 114 blad, tryckta på en sida. Stort format. Hårda papp-pärmar. (#191455)150:-
Kokbok för tillagning av fisk.. Utg. av Föreningen för fiskpropaganda. Illustr. Göteborg 1939. 126 sidor. Häftad. "Ät mera fisk! ock känn er frisk". (#151276)100:-
Lamm.. Bilder, Kerstin Bernhard. Traditioner, Harriet Hjorth & Jannis Ambatsis. Recept, Inger Grimlund. Stockholm 1971. 116 sidor. Förlagsband. (#154106)130:-
La Nouvelle cuisinière bourgeoise.. Septième édition. Paris 1820. Engraved frontispiece. (5), 10-285. Contemporary half leather. A few pages in "Instruction préliminaire" are missing. (#110361)350:-
Leijing, Margit Trollemos och gräddehorn.. Efterrätter, kakor och bröd. Österlensk receptbok. 1-2. Illustrerad. Simrishamn 1989-91 376 + 432 sidor. 2 volymer. Häftade. (#165512)300:-
Lejing, Margit Gåsasylta och fläskasteg.. Slaktemad och gillesmad. Österlensk kokbok. Simrishamn 1980. 218 sidor. Häftad. (#186013)145:-
Lejing, Margit Som bonapia och Kokefru.. Del 1. Vardagsmad och gillesmad. Österlensk kokbok. Simrishamn 1982. 223 sidor. Häftad. (#186012)145:-
Lemby, Anna Maria Kalas.. Forums kokbok för små och stora fester. Foto Ulli Kyrklund. Sthlm 1979. 141 sidor. Stort format. Pappband. (#180733)125:-
Lemby, Anna-Maria Med många goda kryddor.. Illustrerad. Sthlm 1962. 103 sidor. Original klotband. Skyddsomslag. (#73535)100:-
Levy, Faye Jewish Cookbook.. Illustrated. 352 pages. London 1992. Softcover. (#158572)150:-
Liljenberg - Johan Liljenbergs Stora Vinbok.. Illustrerad. Trevi 1984. 224 sidor. Stort format. Original klotband. Skyddsomslag. (#174023)140:-
Lorentz, Anna Mattraditioner och landskapsrätter.. Illustrerad. Sthlm 1972. 137 sidor. Original pappband. Förstrykningar med bläck och blyerts. (#119558)100:-
Lundberg, Eleonore Ört och krydda.. Illustrerad. Sthlm 1960. 214 sidor. Original pappband. (#135139)135:-
Lundberg, Madeleine & Österling, Karin Fisk Soppor.. Inköp, tillagning, tillbehör, menyer. Illustrerad. Sthlm 1969. 128 sidor + planscher. Original pappband. (#119591)135:-
Marber, Ian & Edgson, Vicki Smart mat för sex och sömn.. Illustr. Sthlm 2003. 143 sidor. 4:o. Häftad. (#91928)125:-
Maryland's Way.. The Hammond-Harwood House Cook Book. Illustr. Annapolis 1963. XIV, 373 pages. Original cloth in dustjacket. (#123654)145:-
Matminnen från fem decennier och lite till.. Berättade av B. Anderberg, T. Kallifatides, M. Paulsen, N. Rådström, J-Ö. Swahn & P.E. Wahlund. Illustrerad av Stig Claesson. Sveriges slakteriförbund 1983. 107 sidor. Förlagsband med skyddsomslag. Dedikation från P.E. Wahlund. (#159863)100:-
Nietlispach, F. 200 middagar.. Illustrerad. Stockholm 1930. 139 sidor. Originalklotband. (#158124)140:-
Nilsson, Eja Maten är halva resan.. Teckningar av Gunilla Kvarnström. Sthlm 1983. 70 sidor. Original pappband. (#132752)100:-
Nilsson, Eja Matglädje.. Illustrerad. Sthlm 1982. 170 sidor. Original pappband. (#140207)100:-
Nilsson, Ella Ellas kökstips från Café Umeå.. Sthlm 1993. 80 sidor. Original pappband. (#120829)100:-
Nilsson, Ernst Kung Haralds blodkorv. En studie om timja och mejram. Fabel, Stockholm 1965. 89 sidor. Liten bok. Pappband. (#182534)100:-
Nylander, Margaretha Handbok wid den nu brukliga Finare Matlagningen,. med allt hwad dertill hörer. Elfte upplagan, jemte ett Tillägg ... af Gustafwa (Elisabeth Lagerström) ... Sthlm 1859. 428 sidor. Enkelt något nött halvfranskt band. (#66621)800:-
Nylander, Margaretha Handbok wid den nu brukliga Finare Matlagningen,. med allt hwad dertill hörer. Tionde upplagan, förökad med ett Tillägg ... af Gustafwa (Elisabeth Lagerström) ... Sthlm 1853. 428 sidor. Enkelt halvfranskt band i gott skick. (#66619)1200:-
Ohlsson, Lotten Populär kokbok och Rådgifvare för alla hem.. 1. Kokbok och hushålleslära. 2. Rådgifvareboken. Stockholm 1910. 288 + 187 sidor. Dekorerat original klotband. (#190602)350:-
Olsson, Brita & Östenius, Asta Den godaste maten.. Mat för vardag och fest från ICA Provkök. Illustrerad. Västerås 1974. 192 sidor. Original pappband. (#140216)150:-
Pasta, pizza, lasagne.. Illustr. ICA-förlaget, Västerås 1990. 64 sidor. Original pappband. (#120831)100:-
Patten, Marguerite Stek, biff & gryta.. Nötköttets ABC. Illustrerad. Sthlm 1979. 168 sidor. Stort format. Original klotband. Skyddsomslag. (#119606)220:-
Pavia, Anna Brita Italienska recept.. Sthlm 1983. 78 sidor. Original pappband. (#140208)100:-
Pellaprat, H.P. Franskt kök för alla.. Sthlm 1962. 246 sidor. Original pappband. (#98397)130:-
Persson, Olle & Walfridson, Marguerite Matsvampar & Svampmat.. En guide för svampplockaren i skogen och köket. Illustrerad. Stockholm 1984. 170 sidor. Förlagsband. (#154121)125:-
Petersen, Bengt Från västerhav. En fiskkokbok.. Teckningar av Kjell Sjögren. Göteborg 1973. 134 sidor. Förlagsband. Dedikation. (#188380)135:-
Petersen, Bengt Mat & konst i Bohuslän.. Recept från Gerlesborgsskolan i Bohuslän samlade och presenterade av Bengt Petersen. Illustrerad. Atlantis 1993. 149 sidor. Förlagsband med skyddsomslag. (#160922)140:-
Petersen, Bengt Sjön suger.. Kokbok för båtfolk. Illustrerad. Göteborg 1976. 112 sidor. Förlagsband. (#178091)130:-
Petit, Leon The Home Book of Indian Cookery.. London 1955. 156 pages. Original cloth. Dust jacket. (#185165)150:-
Prunier Madame Pruniers fiskkokbok.. Med 955 recept. Sthlm 1952. 239 sidor. Original klotband. Tejpmärken på pärmarnas insidor. (#109202)175:-
Ruggerio, David Italiensk kokbok.. Familjerecept fråm Neapel och Sicilien. Illustr. Könemann 2001. 230 sidor. Original pappband. Skyddsomslag. Fint ex. (#86688)175:-
Rätt med fisk.. En kokbok. Illustrerad. Göteborg 1989. 144 sidor. Förlagsband. (#162290)140:-
Rönnberg, Bo Annorlunda kokbok.. Illustrerad. Akademilitteratur 1981. 114 sidor. Original pappband. Stort format. (#119611)165:-
Sandquist-Bolin, Britt Den nya fisken.. Illustrerad. Sthlm 1980. 304 sidor. Original pappband. (#120840)160:-
Schager, Ingeborg & Nystedt, Sven Dyrtidshushållning.. Kortfattad handbok. Stockholm 1915. 287 sidor. Original halvklotband. (#151653)140:-
Schönherr, Christine Fågel och vilt.. Översättning Per-Axel Atterbom. Illustrerad. Sthlm 1981. 252 sidor. Original pappband. (#119600)170:-
Seed, Diane Romersk mat året runt.. En kokbok. Illustrerad. Sthlm 1998. 140 sidor. Original pappband. Skyddsomslag. Fint ex. (#86692)150:-
Simon, André Frankrikes ädla druvor och stora viner.. Illustr. 1978. 192 sidor + planscher. Inbunden. (#42174)170:-
Simon, André L. & Howe, Robin Dictionary of Gastronomy.. Illustrated. London 1978. Original cloth. Dust jacket. Very fine. (#189894)200:-
Sjunnesson, Kalle Nå't att äta.. 189 goda och läckra recept. Gumælius förlag utan år. 128 sidor. Original pappband. (#119585)135:-
Smaklig måltid.. Enkelt, Inspirerande, Gott. Illustrerad. ICA förlaget 2004. 64 sidor. Stort format. Pappband. (#180731)100:-
Smith, Delia God mat för ensamkockar.. Recept för en, två eller flera personer. Sthlm 1987. 188 sidor + planscher. Original pappband. (#87079)145:-
Stén, Ingrid Naturnära mat.. Utan mjölk, smör och ost. Illustrerad. Västerås 1980. 96 sidor. Förlagsband. (#158126)100:-
Stenmark, Cajsa Årstidernas mat.. Sthlm 1990. 160 sidor. Original pappband. (#140210)125:-
Stevenson, Violet Örtagårdens härligheter.. Hur man odlar och använder örter och kryddväxter. Illustrerad. Sthlm 1976. 144 sidor. Stort format. Klotband med skyddsomslag. (#183547)160:-
Stevenson, Violet Örtagårdens härligheter.. Hur man odlar och använder örter och kryddväxter. Illustrerad. Sthlm 1984. 144 sidor. Stort format. Häftad. Fint ex. (#188495)110:-
Stora boken om sallader.. Illustrerad. Västerås 1983. 200 sidor. Original pappband. (#76405)140:-
Strang, Paul Wines of South-West France.. Illustrated. London 1996. 356 pages. Softcover. (#159588)125:-
Swahn, Jan-Öjvind Man tager vad man haver.. Jan-Öjvind Swahn berättar om Cajsa Warg och serverar ur gamla grytor. Illustrerad. Bra böcker 1970. 120 sidor. Original klotband. (#98093)150:-
Såsbok.. Illustrerad. Sthlm 1987. 102 sidor. Stort format. Förlagsband. (#175985)140:-
The Picayune Creole Cookbook.. Ninth edition. New York 1989. 438 pages. Original cloth. Dust jacket. Fine copy. (#99948)200:-
Thölén, Lennart The Skål Book.. Succulent Suggestions for the Gentlemen Chef with Swedish and International Recipes. Illustr. Göteborg 1965. 95 pages. Original cloth in dustjacket. (#151130)150:-
Tunberger, Pernilla Den bästa maten.. Illustrerad. Sthlm 1954. 231 sidor. Förlagsband. Första upplagan. (#185659)145:-
Tunberger, Pernilla Den bästa maten.. Illustrerad. Sthlm 1963. 217 sidor. Förlagsband. (#173509)145:-
Tunberger, Pernilla Vad skall jag äta för att gå ner i vikt.. Sthlm 1958. 79 sidor. Görlagsband. (#173506)110:-
Ullman, Anna Leva billigt i dyra tider.. Hushållsekonomi jämte kokbok. Sthlm 1915. 169 sidor. Klotband med skyddsomslag. (#175505)150:-
Ur all världens grytor 1-3.. 1. Recept från hela världen. 2. Vår goda svenska mat. 3. Fakta om mat och dryck. Reader's Digest, Stockholm 1971. 308 + 344 + 287 sidor. Förlagsband. 3 volymer. Del 1 fuktskadad i nederkant. (#140206)300:-
Warg, Cajsa Hjelpreda i hushållningen för unga fruentimer;. Tilökt med en Färgbok och et Bihang. Tolfte Uplagan. Sthlm 1809. (8), 512, (16), 148, (4) sidor. Samtida skinnryggsband med litet hål vid ena falsen. Inlagan bruntonad, annars fin (#181895)1250:-
v. Barsewisch, Gisa Exotiska frukter och grönsaker.. Illustrerad. ICA bokförlag, Västerås 1978. 143 sidor. Original pappband. (#154368)125:-
Weber, Marlis Från naturens eget kök.. Illustrerad. Gävle utan år (ca. 1970). 162 sidor. Klotband med skyddsomslag. (#180255)140:-
Wechsberg, Joseph Blå forell och svart tryffel.. Gastronomiska strövtåg. Andra upplagan. Sthlm 1979. 319 sidor. Original pappband. (#119528)150:-
Wechsberg, Joseph Blå forell och svart tryffel.. Gastronomiska strövtåg. Sthlm 1956. 320 sidor. Original klotryggsband. (#161929)175:-
Weltzin, C. Ny kokbok.. Eller Anwisning till en myckenhet nu brukliga Mat-Rätters tillredande; jämte ett Bihang innehållande Kunskaper om hwarjehanda Hushålls-Rön. Andra upplagan. Sthlm 1805. (6), 322, (2) sidor. Oskuren i ett senare enkelt skinnband. Rent och fint ex. (#176586)1250:-
Weltzin, C. Ny kokbok.. Eller Anwisning till en myckenhet nu brukliga Mat-Rätters tillredande; jämte ett Bihang innehållande Kunskaper om hwarjehanda Hushålls-Rön. Tredje upplagan. Sthlm 1814. (6), 322 sidor. Samtida enkelt halvfranskt band. Rent och fint ex. (#78158)2000:-
Wikland, Sten Vad är vad på butelj och fat.. Andra upplagan, Karlskrona 1949. 268 sidor + planscher. Original klotryggsband. (#174443)145:-
Wilton, Stig & Nathorst-Böös, Ernst Ost.. Illustrerad. Andra upplagan. Sthlm 1959. 160 sidor. Original pappband. (#135138)145:-
Vuco, Julujana (urednik) Suvremeni kuhar. 3200 recepta i savjeta.. Illustrated. Beograd 1967. 1018 pages. Original cloth. Dust jacket. (#189896)225:-
Vår goda mat.. Rappa röster och rosade recept. Illustrerad. Stockholm 1991. 91 sidor. Förlagsband. (#165834)100:-
Yen Hung Feng, Doreen The Joy of Chinese Cooking.. Illustrated. New York 1977. 226 pages. Hardcover. (#162940)110:-
Zethelius, Ingeborg Lilla Hjälpredan och Söndagsmat.. Lilla hjälpredan i köket samt Söndagsmat. Tillägg till "Lilla hjälpredan i köket". Tolvte resp. tionde upplagan. Sthlm 1927 och 1925. 156 + 94 sidor + annonser. Inbundna i ett original klotryggsband. (#55614)200:-
Åkerström, Jenny Prinsessornas kokbok.. Husmanskost och helgdagsmat. Illustrerad. Sthlm 1931. 646 sidor. Original klotband. Inre falsarna lite nötta. Handskrivna recept vid titelbladet. (#67996)225:-

Redins Antikvariat E-mail: books@redins.se Top of page Back to home page